BUAT DUIT DENGAN SHOPEE

“….BARU AKU TAHU MUDAHNYA NAK BUAT DUIT DENGAN SHOPEE WALAUPUN BUAT PARTIME….”

Aku penat dah macam ni ,penat tiap-tiap bulan gaji masuk saja,tak sampai seminggu dah nak habis,gaji bukan banyak pun,bos punya kedekut nak naik gaji,nak dapat naik RM50 setahun pun punya susah!!!

http://bit.ly/rsniagamy

Bayangkanla pergi kerja punya penat letih last-last hujung bulan ciput! komitmen semua tgah tunggu cerita pasal bil saja dah macam-macam jenis,kereta lagi,kadang-kadang kalau member ajak keluar memang asyik cari alasan sebab duit tak berapa ada.

Tensionyaaaa,aku sorang saja yang tahu,nak cerita dekat orang bukan semua orang paham,dorang xpela gaji tinggi,kita ni kuli saja mana nk pandang,bukan berduit sangat…

Tapi Alhamdulillah.. sekarang aku semakin excited sebab aku dah jumpa satu lubuk yang mana poket aku boleh jadi tebal balik walaupun masa hujung bulan. fuhhh, macam dapat gaji 2x sebulan plak rasa.

Lubuk tersebut adalah : Shopeee! Serius tak banyak kerja nak kena buat. Buat secara part time pun dah boleh selesa tak sesak macam dulu dah. Buat bisnes di Shopee tanpa ganggu kerja tetap pun!

Kenapa aku pilih shopee sebab peluang untuk dapat customer lebih tinggi. Customer akan mudah untuk jumpa produk kita tapi dengan syarat kena listing banyak barang.

Macamana nak perbanyakkan listing? Senang saja.. Kat Shopee, ada satu function best iaitu Bulk Listing. Kita boleh masukkan beratus-ratus listing produk dengan hanya beberapa Klik saja.. Syok kan?

Penting untuk kedai shopee kita nampak “Meriah sebab TRUST akan jadi lebih tinggi. Customer akan lebih yakin untuk membeli di store kita berbanding orang lain. Ofcoz untuk dapat sales tinggi lebih mudah. Customer akan lebih syok untuk shopping dan beli lebih dari 1 barang di kedai kita.

Tapi, aku faham.. mesti korang tertanya-tanya macam mana nak cari banyak barang dan listing sedangkan kita masih lagi makan gaji. mana cukup masa kan nak buat survey barang hot apa nak jual!

BETUL TAK?

Mesti jawapannya YA. Kann…

Baiklah, aku nak share tentang lubuk baru untuk belajar berniaga di Shopee. Memang syok berniaga di Shopee ni kalau kita cukup ilmu. Sekarang nak belajar pasal Shopee ni tak susah lagi.. Sebab ada 1 panduan khas yang mengajar kita untuk berbisnes di Shopee.

Panduan tersebut dinamakan: Ebook Panduan Part Time Shopee.

======================

Ada 3 kelebihan utama ebook panduan ni:

  1. Kita akan disediakan siap-siap senarai produk yang anda boleh listing (dlm format excel). korang hanya perlu upload dan edit sikit2 je. Dalam lebih 200 produk. Ini bermakna, korang boleh mula buka akaun Shopee dan terus ada 200 produk di Store anda.. Syok kan?
  2. Kita akan diajar step by step bermula dengan bagaimana nak mendaftar di shopee, tips dan trick berniaga di shopee sehinggalah cara nak dropship 200 produk tersebut. Tak perlu susah2 untuk korang pack dan pos sendiri lagi.
  3. Kita akan diajar cara berniaga di Shopee secara PART TIME. Tak kisah lah korang masih bekerja ke, tengah ada bisnes lain ke.. korang tetap boleh berniaga di Shopee. Yang paling best, Group Support melalui Telegram juga disediakan. korang tak perlu risau lagi kalau ada soalan nak tanya.

Korang boleh tengok sendiri hasil dari Ariel Collections yang mana beliau masih lagi kerja makan gaji sebagai Site Engineer. Jadi, apa yang diajar dalam ebook ini adalah cara buat bisnes di Shopee secara Part Time tanpa ganggu kerja tetap dan tanpa perlu tinggal bisnes sedia ada.

Kalau korang berminat, komen PM kat bawah ni…Nanti aku respon sorang-sorang!

P/s : Korang boleh share post ni biar ramai dapat manfaat!

Advertisements

Muslimah SK 0101

Muslimah SK 0101

Muslimah

SK0101

RM 46.90

⭐⭐⭐⭐⭐

0 Reviews | Write a Review

FABRIC :

65% Polyester – 35% Cotton

WEIGHT :

175.00g

SIZE :

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL
  • 3XL

● Muslimah
● Size : S – 3XL
● Weight : 175GSM
● Gender : Female
● Eco dye

Suitable for: Group activities
Printing method: Silkscreen printing / Heat transfer / Embroidery

New Achievment

Our Head Quarters achievement

Halal Vietnam Certificate

Another feather in the cap for RAYT Enterprise Sdn Bhd. Our Chairman Ramlan Osman is appointed as a strategic partner by MIHA – Jakim for Vietnam market.

Hospital Selayang

Golden Age Day Celebration on 2 October 2018 at Auditorium UiTM, Hospital Selayang.

Promo @FRIM

Joint promo with Medico Pharmacy at Forest Research Institute Malaysia (FRIM)

Masya Allah..kreatif sangat yang menulis pesan ini, tolong share di grup²…

✈ *PAS PERJALANAN SALAM AIRLINES*🤝🏼 ✈

(MAKLUMAT PENUMPANG)

Nama: *Manusia*
Tempat asal: *Syurga*
Destinasi lawatan: *Dunia*

(MAKLUMAT PERJALANAN)

Terminal berlepas: *Planet Bumi*
Waktu berlepas: *Bila-bila masa*
Transit: *Kubur*
Terminal ketibaan: *Mahsyar*
Negeri dituju: *Syurga*
Pegawai check-in: *Izra’il*

(KARGO YANG DIBENARKAN)

1. Pasport- Iman
2. Pakaian- Kafan
3. Barang peribadi- Amal Soleh

(KARGO YANG TIDAK DIBENARKAN)

1. Keluarga/kawan
2. Harta Benda
3. Pangkat

(KARGO YANG BOLEH DIPOS)

1. Sedekah jariyah
2. Ilmu yang bermanfaat
3. Do’a anak soleh

*PERHATIAN KEPADA PARA PENUMPANG: PANDUAN SEBELUM BERLEPAS*

  1. Mohon selalu membaca, mempelajari, dan mengamalkan petunjuk perjalanan yang terkandung dalam manual Al-Qur’anul Karim.
  2. Mohon praktikkan Standard Operating Procedure (SOP) yang diajar oleh Rasullullah SAW.
  3. Mohon sentiasa waspada terhadap ulat tiket syaitan yang menawarkan pas palsu. *Destinasi anda akan ditukar ke Neraka Jahanam.*

(CATATAN PENTING)

Sila periksa barangan yang anda tinggalkan supaya tidak mengganggu perjalanan:

  1. Periksa pasangan anda, sudahkah mereka berada di jalan Allah dan Rasul.
  2. Periksa anak anda, sudahkah mereka diajar menggunakan manual Al-Quran dan mengamalkan SOP sunnah yg betul.
  3. Periksa harta anda, sudahkah dizakatkan atau adakah bercampur harta yg haram.
  4. Periksa pangkat/kedudukan anda adakah digunakan dengan adil atau menindas penumpang lain.

🤲🏼DIMINTA PENUMPANG MEMBACA DOA SEBELUM BERLEPAS🤲🏼

Ya Allah Ya Robbi,
Selamatkanlah kami, keluarga dan sahabat kami dalam perjalanan panjang ini,

Berilah kami petunjuk yang benar di balai perlepasan *dunia* ini dan rehatkanlah kami saat tiba di transit *kubur,*

Mudahkanlah urusan kami di terminal ketibaan *Padang Mahsyar,*

Sampaikanlah kami ke kampung asal *Syurga* dengan selamat, dan berilah pahala yang besar kepada orang yang berkongsi notis perjalanan ini kepada penumpang lain. AAMIIN…

*DIHARAP DAPAT MEMATUHI NOTIS INI DENGAN SEMPURNA DEMI KESELAMATAN PERJALANAN ANDA.*

*TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA DAN SELAMAT MENGEMBARA BERSAMA KAMI, SALAM AIRLINES.*🤝🏼✈

Sahabat, anda mempunyai 2 pilihan :

  1. Mengabaikan.
  2. Menyebarkan notis perjalanan ini di kepada semua yang anda kenali. In Shaa Allah akan menjadi pahala buat anda.