BUAT DUIT DENGAN SHOPEE

“….BARU AKU TAHU MUDAHNYA NAK BUAT DUIT DENGAN SHOPEE WALAUPUN BUAT PARTIME….”

Aku penat dah macam ni ,penat tiap-tiap bulan gaji masuk saja,tak sampai seminggu dah nak habis,gaji bukan banyak pun,bos punya kedekut nak naik gaji,nak dapat naik RM50 setahun pun punya susah!!!

http://bit.ly/rsniagamy

Bayangkanla pergi kerja punya penat letih last-last hujung bulan ciput! komitmen semua tgah tunggu cerita pasal bil saja dah macam-macam jenis,kereta lagi,kadang-kadang kalau member ajak keluar memang asyik cari alasan sebab duit tak berapa ada.

Tensionyaaaa,aku sorang saja yang tahu,nak cerita dekat orang bukan semua orang paham,dorang xpela gaji tinggi,kita ni kuli saja mana nk pandang,bukan berduit sangat…

Tapi Alhamdulillah.. sekarang aku semakin excited sebab aku dah jumpa satu lubuk yang mana poket aku boleh jadi tebal balik walaupun masa hujung bulan. fuhhh, macam dapat gaji 2x sebulan plak rasa.

Lubuk tersebut adalah : Shopeee! Serius tak banyak kerja nak kena buat. Buat secara part time pun dah boleh selesa tak sesak macam dulu dah. Buat bisnes di Shopee tanpa ganggu kerja tetap pun!

Kenapa aku pilih shopee sebab peluang untuk dapat customer lebih tinggi. Customer akan mudah untuk jumpa produk kita tapi dengan syarat kena listing banyak barang.

Macamana nak perbanyakkan listing? Senang saja.. Kat Shopee, ada satu function best iaitu Bulk Listing. Kita boleh masukkan beratus-ratus listing produk dengan hanya beberapa Klik saja.. Syok kan?

Penting untuk kedai shopee kita nampak “Meriah sebab TRUST akan jadi lebih tinggi. Customer akan lebih yakin untuk membeli di store kita berbanding orang lain. Ofcoz untuk dapat sales tinggi lebih mudah. Customer akan lebih syok untuk shopping dan beli lebih dari 1 barang di kedai kita.

Tapi, aku faham.. mesti korang tertanya-tanya macam mana nak cari banyak barang dan listing sedangkan kita masih lagi makan gaji. mana cukup masa kan nak buat survey barang hot apa nak jual!

BETUL TAK?

Mesti jawapannya YA. Kann…

Baiklah, aku nak share tentang lubuk baru untuk belajar berniaga di Shopee. Memang syok berniaga di Shopee ni kalau kita cukup ilmu. Sekarang nak belajar pasal Shopee ni tak susah lagi.. Sebab ada 1 panduan khas yang mengajar kita untuk berbisnes di Shopee.

Panduan tersebut dinamakan: Ebook Panduan Part Time Shopee.

======================

Ada 3 kelebihan utama ebook panduan ni:

  1. Kita akan disediakan siap-siap senarai produk yang anda boleh listing (dlm format excel). korang hanya perlu upload dan edit sikit2 je. Dalam lebih 200 produk. Ini bermakna, korang boleh mula buka akaun Shopee dan terus ada 200 produk di Store anda.. Syok kan?
  2. Kita akan diajar step by step bermula dengan bagaimana nak mendaftar di shopee, tips dan trick berniaga di shopee sehinggalah cara nak dropship 200 produk tersebut. Tak perlu susah2 untuk korang pack dan pos sendiri lagi.
  3. Kita akan diajar cara berniaga di Shopee secara PART TIME. Tak kisah lah korang masih bekerja ke, tengah ada bisnes lain ke.. korang tetap boleh berniaga di Shopee. Yang paling best, Group Support melalui Telegram juga disediakan. korang tak perlu risau lagi kalau ada soalan nak tanya.

Korang boleh tengok sendiri hasil dari Ariel Collections yang mana beliau masih lagi kerja makan gaji sebagai Site Engineer. Jadi, apa yang diajar dalam ebook ini adalah cara buat bisnes di Shopee secara Part Time tanpa ganggu kerja tetap dan tanpa perlu tinggal bisnes sedia ada.

Kalau korang berminat, komen PM kat bawah ni…Nanti aku respon sorang-sorang!

P/s : Korang boleh share post ni biar ramai dapat manfaat!

Advertisements

Antara Rahsia Terkandung Dalam SE7EN!!!

Dapatkan SE7EN Sekarang bagi mencegah kolesterol tinggi supaya tidak mendapat penyakit jantung.

Dan SE7EN juga mendapat pengiktirafan sijil Halal dari Jabatan Kemajuan Agama Islam Malaysia (JAKIM)

Apa Kolesterol??

Apakah itu kolesterol?

Kolesterol adalah sejenis lemak (dikenali sebagai lipid) yang diperlukan oleh badan untuk berfungsi. Badan kita memperoleh kolesterol daripada makanan yang bersumberkan haiwan di samping menghasilkan kolesterol sendiri di bahagian hati. Molekul kolesterol diangkut melalui darah dalam kapsul protein yang dikenali sebagai lipoprotein, terdapat dua jenis kolesterol yang utama iaitu:

Kolesterol LDL (Low Density Lipoprotein) berkecenderungan dimendakkan dalam saluran darah yang menyebabkan penyumbatan salur darah dan meningkatkan risiko penyakit kardiovaskular.

Kolesterol HDL (High Density Lipoprotein) mencegah penyempitan saluran darah jantung dengan mengurangkan mendakan kolesterol dalam saluran darah. Oleh itu, ia menurunkan risiko serangan jantung.